Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stresszmenedzsment tréning

stones.jpgA termelési trénerek szakmai felvértezése a train the trainer tréningen elengedhetetlen, de stresszmenedzsment felkészítésük is fontos  

A train the tréner tréningen (más néven az on-the-job tréner) képzésen megtanítjuk ügyfelünk betanítást végző szakembereit arra, hogy ők, hogyan oktassák a rájuk bízott betanulókat. 
És ideális esetben a képzésünkön résztvevő kolléga nem hiába tanult, a train the trainer tréning utolsó napján a sikeres vizsga eredményeként megszerzi a tanúsítványt. 
De jön még egy megérdemelt jutalom. 

Kinevezik instruktornak, vagy on the job trénernek, sok helyen a mester titulus dívik.

És mi történik? Mivel már ismeri a betanítás csínját-bínját, (fontos az idézőjel) mivel ő már "fekete öves TWI JI", elképesztő stressztől szabadul meg. Igen, de jön egy másik stresszforrás. Ugyanis a mesterről már két bőrt lehet lehúzni, amit a cégek túlnyomó többsége meg is tesz.
Egyrészt (hiszen az on the job tréner a profi, ő "A" profi) hoznia kell a legmagasabb darabszámot.

Evidens, hogy ő az, aki SOHA nem lehet figyelmetlen, tehát ő a minőség apostola. És... mindezek MELLETT, tehát PLUSZBAN kell a betanításokat vinnie, végeznie. A legmagasabb szinten teljesített saját feladatai MELLETT kell betanítani a rábízott ember(eke)t. 

Miközben lehet, hogy valakinek a kiképzése egy adott munkakörben 2 év vagy több.
Mindez együtt pokoli stresszterhelés. 

A termelési trénerek stresszmenedzsment képzése a win-win tökéletes esete. A cégnek éri meg a legjobban, hogy a legjobb emberei nem esnek ki a sorból. Örvendetesen egyre több vállalat ismeri ezt fel. 

Stresszmenedzsment tréningeinket itt ismerheti meg.