Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit kell tudni az online termelési tréner tréningről, (on-the-job tréner tréningről)

otj-trening.jpgTermelési tréner képzés online - avagy mit "kell" tudni az online tréningről
3*4 órás időtartamú on-the-job tréningek skype-pal, meet-tel, webex-szel, ill. zoom-on.
A képzés végén opcionális vizsga. A vizsgával véget érő képzések időtartama 3*4 + 1 óra. A következőkben a termelési tréner képzések felváltva használjuk a ma már Magyarországon is elterjedt on-the-job tréner képzés elnevezéssel. A termelési trénert a multinacionális vállalatoknál ma már általában itthon is on-the-job trénernek, van, ahol betanítónak, mesternek hívják, valahol ők az instruktorok vagy mentorok. Ahány ház, annyi szokás, ahány cég, annyi elnevezés. Mi a termelési trénert és az on-the-job tréner kifejezést is használjuk, a honlapon mindkét elnevezéssel találkozhat(sz). 
Vannak ún. nyílt és céges termelés tréner képzéseink. Mi a különbség?
Az ún. "nyílt" termelési tréner képzésen egy, két, három vagy négy termelővállalat betanítást végző szakmunkásai és/vagy mérnökei vesznek részt. 
A céges tréningen pedig egyazon megrendelőnk termelési trénerei vesznek részt. Hogy "működik" az online termelési tréner tréning?
Küldünk e-mailben egy linket, csak rá kell kattintani. Voilá! 
Már bent is van (ill. ha Ön az oktatás-szervezőként, ha HR-fejlesztési munkatársként olvassa ezek a sorokat, akkor értelemszerűen majd a tréningen résztvevő kollégája) már bent is ül egy virtuális tréningteremben. Csak egy webkamerás gép kell, ami elé a tréning résztvevője leül. Ilyen egyszerű. A webkamerás internet-kapcsolaton kívül egyetlen feltétele van, hogy valaki nyílt on-the-job tréningen vegyen részt. Legyen a gép közelében olyan személy, akár családtag vagy ha a nyílt on-the-job tréningre a résztvevő a munkahelyéről jelentkezik be, akkor fizikailag legalább másfél méterre lévő, ugyanakkor a webkamerával látható munkatárs, aki el tudja játszani a tréningen a betanuló szerepét. A betanulót játszó segítő személyre csak a vizsga napján, 1 órás időtartamban van szükség. 

Mennyi ideig tart egy online termelési tréner képzés? Van-e a képzés végén vizsga?
termelési tréner tréningek időtartama 3*4 óra. Ezt a 3 napig tartó (minden nap 4 órás online) tréninget követheti a vizsga. Követheti. Nem véletlen a feltételes mód, hiszen a vizsga opcionális. Tapasztalatunk szerint a vizsga nagyon hasznos, rendkívül lényeges, de lehet olyan megrendelőnk, aki nem kéri. Tehát a vizsga mind a nyílt, mind a céges képzések esetén erősen javasolt, de opcionális.Mikor vannak online termelési tréner tréningek?
A nyílt termelési tréner képzések esetén válasszon, válassz 14 órakor kezdődő és 18 óráig tartó, 18-tól 22 óráig, reggel 8-tól 12-ig, vagy éppen 20 órakor kezdődő és éjfélig tartó online tréningjeink közül. A céges tréningek idejét pedig értelemszerűen ügyfelünkkel egyeztetjük. 

 


Meddig vannak / lesznek online termelési tréner tréningek?

Az online képzési formát örökre megtartjuk, vagyis "mindig". Ami a "normál" képzéseket illeti. Remélhetőleg minél hamarabb újra lesznek a "normál", tehát 2-napos termelési tréner tréningjeink, amikor a résztvevőkkel két, egymást követően napon nem csak az interneten keresztül találkozunk. Minden a koronavírus-járvány alakulásától függ. A 2-napos tréningek ízlés szerint látogathatóak bentlakásos és hazamenős formában is. A bentlakás egy kényelmes lehetőség. Az is gyakori, hogy valaki az első napi tréning után hazamegy és másnap reggel jön ismét. Zoom, webex, meet, skype segítségével tartott termelési tréner képzéseinkről részleteket, a tréning tematikáját ezen linkre kattintva találja.

Az online képzések időpontjaihoz kérjük kattintson ide, a céges termelési tréner tréningek időpontjait értelemszerűen ügyfelünkkel egyeztetjük. 

Online termelési tréner tréningjeink díjai az ún. nyílt képzések esetén. Céges online termelési tréner tréningre a képzések / csoportok száma és az időpontok alapján teszünk ajánlatot. 

Jelentkezés online termelési tréner képzésre.