Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Betanítás tréning online és blended képzésként is

otj-trening.jpgMind a céges, mind a nyílt betanítási tréningünk elérhető online és blended formában is. 
Az online instruktor / termelési tréner (más néven betanítási, még más néven on-the-job tréner vagy egyre gyakoribb itthoni nevén a train-the-trainer tréning) időtartama vizsgával együtt 4*4 óra.
A blended képzés esetén két, egymást követő napon távtanulással online zajlik a tréning, majd a tréningteremben 1 napos a tréning (4+4+8 óra). 




Az instruktor / termelési tréner képzés kifejezéseket elváltva használjuk a ma már Magyarországon is elterjedt train-the-trainer, on-the-job tréner képzés, ill. lényegre törő nevén betanítás vagy betanítási tréning elnevezéssel. A termelési trénert a multinacionális vállalatoknál gyakran on-the-job trénernek, van, ahol betanítónak, mesternek, Meisternek, az amerikai cégeknél instruktornak hívják. Ahány ház, annyi szokás, ahány cég, annyi elnevezés. Mi a termelési trénert, az instruktort és az on-the-job tréner kifejezést is használjuk a betanítók leírására.  
Vannak ún. nyílt és céges termelés tréner képzéseink. Mi a különbség? A céges tréningen egyazon megrendelőnk termelési trénerei vesznek részt. 
Az ún. "nyílt" termelési tréner képzésen egy, két, három vagy négy termelővállalat betanítást végző szakmunkásai és/vagy mérnökei vesznek részt. 
 



Hogy "működik" az online betanítás tréning, ill. a blended képzések távoktatásos része?
Küldünk e-mailben egy linket, csak rá kell kattintani. Voilá! 
Már bent is van (ill. ha Ön az oktatás-szervezőként, ha HR-fejlesztési munkatársként olvassa ezek a sorokat, akkor értelemszerűen majd a tréningen résztvevő kollégája) már bent is ül egy virtuális tréningteremben. Csak egy webkamerás gép kell, ami elé a tréning résztvevője leül. Ilyen egyszerű. 





Mennyi ideig tart egy online termelési tréner képzés? Van-e a képzés végén vizsga?
Jó alapokkal rendelkező csoport esetén az online betanítás tréningek elméletileg legrövidebb időtartama 3*4 óra, amely 3 napon keresztül jelent napi 4 órás időtartamú tréninget (nagyon rövid szünetekkel). Ezt a 3 napig tartó (tehát a képzés minden napján 4 órás ) tréninget követheti a vizsga. Követheti. Nem véletlen a feltételes mód, hiszen a vizsga opcionális. Tapasztalatunk szerint a vizsga nagyon hasznos, rendkívül lényeges, de lehet olyan megrendelőnk, aki nem kéri. 



Online és blended termelési tréner / betanítói tréning időpontok nyílt tréningek esetén
Az instruktoroknak szóló céges tréningek idejét pedig értelemszerűen ügyfelünkkel egyeztetjük. 

 


Mindig lesznek online és blended termelési tréner tréningek?

A blended képzések megmaradnak a koronavírus járvány után is, ill. évi 2-4 alkalommal az online train-the-trainer tréningek is. De a járvány után képzéseink túlnyomó többsége ismét tréningteremben tartott tréning lesz. A 2-napos tréningek ízlés szerint látogathatóak bentlakásos és hazamenős formában is. A bentlakás egy kényelmes lehetőség. Az is gyakori, hogy valaki az első napi tréning után hazamegy és másnap reggel jön ismét. 



Zoom-on tartott termelési tréner képzéseinkről a részleteket, a tréning tematikáját ezen linkre kattintva találja.

 

Online és blended termelési tréner tréningjeink díjai az ún. nyílt képzések esetén. Céges online, céges blended vagy céges tréningtermi termelési tréner tréningre a képzések / csoportok száma és az időpontok alapján teszünk ajánlatot. 

Jelentkezés online vagy blended instruktor / betanítási / mester / termelési tréner képzésre.